Så börjar då Påsken närma sig… Skärtorsdagen är ju bara 20 dagar bort och Påskpremiär för 2016 är således den 24 mars.
På Barlingbo Bryggeri har det dock ruvats i tid och idag kläcks och släpps årets Påskbrygd som ser ut så här:
Hur den smakar får de som bokat in sig på ka:feit i Visby veta där det är uppkorkning för speciellt inbjudna i afton. Personalen på Hästgatan 3 kacklar glatt så här:
Hej vänner!
Som ni kanske uppmärksammat har vi nu på fredag (4 mars) fått äran att arrangera Barlingbo Bryggeris officiella Sverigepremiär för årets påsköl, Hynen!
För att kunna förbereda inför kvällens event kommer vi stänga kl 15. För er som har en inbjudan från Barlingbo Bryggeri startar eventet kl 17.30.
OBS: Kl 18.30 öppnar vi även för de som saknar inbjudan, detta sker i mån av plats! Varmt välkomna!
https://www.facebook.com/kafeitvisby/
http://www.barlingbobryggeri.se/
För oss andra laglydiga så finns denna spännande maltprodukt på ditt närmaste Systembolag från och med måndag den 7 mars – hoppas du klarar dig utan tuppjuck innan dess 😉